Balesetek Zalaegerszeg 2019.01.01

Balesetek Zalaegerszeg 2019.01.01. Egy 26 éves nő a helyszínen, egy 27 éves férfi pedig kórházba szállítást követően vesztette életét, miután fordjuk ütközött egy szabálytalanul előző audival zalaegerszeg és egervár között, a 74. A mentőket országszerte 9 pirotechnikai eszközzel kapcsolatos balesethez riasztották, előfordult, hogy valakinek a kezében robbant fel a petárda, máshol a pirotechnikai.

Paksi FCZalaegerszeg FC labdarúgómérkőzés TEOL
Paksi FCZalaegerszeg FC labdarúgómérkőzés TEOL from www.teol.hu

Egy gyalogos életét vesztette, akit egy. A mentőket országszerte 9 pirotechnikai eszközzel kapcsolatos balesethez riasztották, előfordult, hogy valakinek a kezében robbant fel a petárda, máshol a pirotechnikai. A baleset a város külterületén, a ságodi úton történt.

Megrázó Fotók Érkeztek A Baleset Helyszínéről.

Egy gyalogos életét vesztette, akit egy. Egy 26 éves nő a helyszínen, egy 27 éves férfi pedig kórházba szállítást követően vesztette életét, miután fordjuk ütközött egy szabálytalanul előző audival zalaegerszeg és egervár között, a 74. A mentőket országszerte 9 pirotechnikai eszközzel kapcsolatos balesethez riasztották, előfordult, hogy valakinek a kezében robbant fel a petárda, máshol a pirotechnikai.

A Baleset A Város Külterületén, A Ságodi Úton Történt.

Két ember meghalt egy zalaegerszegi balesetben.

Leave a Comment