2018 Zalaegerszeg Egyházközségi Bál

2018 Zalaegerszeg Egyházközségi Bál. Harmadszor kaptunk rá meghívást, hogy a műsorszámokat, vetélkedőket színesítsük még egy kis retró talpalávalóval. A munka elindításához el kell érnünk az 5.000.000ft adományozási összeget.

Reginás Egyházközségi farsangi bál
Reginás Egyházközségi farsangi bál from www.veszpremiersekseg.hu

Már több éves hagyomány a belvárosban a farsangi bál. Az idei bál teljes bevételét a. Új vason, új szoftverrel vágva, új platformon publikálva.

Új Vason, Új Szoftverrel Vágva, Új Platformon Publikálva.

Harmadszor kaptunk rá meghívást, hogy a műsorszámokat, vetélkedőket színesítsük még egy kis retró talpalávalóval. Előző hozsannától az allelujáig következő családi nap 2018. A farsang utolsó hétvégéjének szombatján 2009.

Diamond Partyzenekar Belépő 4500 Ft.

A munka elindításához el kell érnünk az 5.000.000ft adományozási összeget. Miután a youtube vállalhatatlan módon szétbarmolta a videót, megpróbálom ezen a platformon. 17.00 óra, zalaegerszeg református templom.

Közgés Bál Tisztelettel És Szeretettel Várjuk 2018.

Zalaegerszeg, mindszenty józsef általános iskola, gimnázium és kollégium tornaterme. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Már több éves hagyomány a belvárosban a farsangi bál.

A Bál Teljes Bevétele Templomunk.

Közreműködnek a pálóczi horváth ádám zeneiskola orgona szakos növendékei, énekes tanulói, valamint az intézmény. Az idei bál teljes bevételét a. Győr 9026, kálóczy tér 3.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 8901 Zalaegerszeg,.

Idén is eljött egyházközségi bál ideje, amin, mint minden évben mi is aktívan részt vettünk. 80 nap alatt a föld körül, avagy utazásföldön, vízen, levegőben tematikával hirdettük meg idei egyházközségi bálunkat a farsang utolsó szombatjára.

Leave a Comment