2017 Személy És Vagyonőr Tanfolyam Zalaegerszeg

2017 Személy És Vagyonőr Tanfolyam Zalaegerszeg. Okj 32 861 01nyilvántartásba vételi szám: Szociális gondozó és ápoló tanfolyamok indulnak!

személy és vagyonőr tanfolyam TanfolyamOKJ.hu Blog
személy és vagyonőr tanfolyam TanfolyamOKJ.hu Blog from tanfolyamokj.hu

Intézményünk, az „ioszia” duális szakképzési és felnőttképzési intézmény kft. Hasznos szaktudás, tapasztalt oktatók, kedvező ár, részletfizetés várja! Intézményünk, az „ioszia” duális szakképzési és felnőttképzési intézmény kft.

Intézményünk, Az „Ioszia” Duális Szakképzési És Felnőttképzési Intézmény Kft.

Okj tanfolyamok, okj képzések budapesten és országszerte. Mezőkövesd miskolc nagykanizsa salgótarján sopron szendrő szombathely székesfehérvár sárbogárd tatabánya. Személy és vagyonőr képzés kedvezményes.

Hasznos Szaktudás, Tapasztalt Oktatók, Kedvező Ár, Részletfizetés Várja!

Végezd el megújult, államilag elismert szakmai képzésünket egyéni időbeosztással online! Online személy és vagyonőr tanfolyam főbb adatai: Okj tanfolyamok, okj képzések budapesten és országszerte.

32 861 01 Nyilvántartási Szám:

Szociális gondozó és ápoló tanfolyamok indulnak! Okj 32 861 01nyilvántartásba vételi szám: A képzéshez oktatási anyagot biztosítunk.

Képzésünk Költsége 135 000 Ft Amiből Most 25 000 Ft Kedvezményt Biztosítunk.

Az okj személy és vagyonőr képzés megszűnt. Intézményünk, az „ioszia” duális szakképzési és felnőttképzési intézmény kft. >> | sms küldés most!

Intézményünk, Az „Ioszia” Duális Szakképzési És Felnőttképzési Intézmény Kft.

Így a képzés ára mindössze 110 000 ft, ami tartalmazza:.

Leave a Comment