1000 Négyzetméteres Üzlet Helyiség Zalaegerszeg 2022

1000 Négyzetméteres Üzlet Helyiség Zalaegerszeg 2022. Válogass a jófogás eladó üzlethelyiség, ipari ingatlan, iroda hirdetései között! A helyi adottságokhoz jobban alkalmazkodva ezúttal 1000 négyzetméteres új áruházat nyit a media markt zalaegerszegen, ahol a közvetlen értékesítés mellett a térségben a.

Kiadó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg (136009) Openhouse
Kiadó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg (136009) Openhouse from oh.hu

A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. Eladó önkormányzati helyiség zalaegerszeg megyei jogú város önkormányzata nyilvános pályáztatás útján. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl.

Bérelhető Önkormányzati Helyiség Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Megbízásából A Lész Kft.

A kandalló puratron insert egy elektromos melegítő képes a fűtés egy. Eladó önkormányzati helyiség zalaegerszeg megyei jogú város önkormányzata nyilvános pályáztatás útján. 515 négyzetméteres, közepes állapotú, pincés, utcai, eladó ü.

4391/1/A/88 Hrsz 2 Üzlet 421 M2.

A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. 87 db eladó üzlethelyiség, ipari ingatlan, iroda zalaegerszeg környékén. Cipő, bakancs, csizma, szandál, sportcipő, alkalmi cipő, gyermek cipő, cipőápoló

Ha Kiadó Üzletet Keresel Miskolcon A Vállalkozásodnak, Jó Helyen Jársz!

Cím (zalaegerszeg) megnevezés alapterület alapár fizetendő óvadék fizetendő pályázati biztosíték (havi bruttó bérleti díj) ola u. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. A terület 1554 négyzetméteres, lankásnak mondható telek.

Belvárosban A Régi Váci Utcában.

Bérleti szerződések megkötésének várható időpontja: Az elemmel működő vízmelegítő is ad egy olvasata a helyiség hőmérsékletét. Rákóczi ferenc utca 10, zalaegerszeg.

Üzlet Iroda 64,62 M2 13,45.

Bérelhető önkormányzati tulajdonú helyiség zalaegerszeg megyei jogú város polgármesteri hivatala kezelésében lévő a lent megjelölt ingatlanrészt. (szerda) a pályázati kiírás a www.zalaegerszeg.hu portálon a gazdaság/pályázatok. A közművek közül minden megtalálható, gázleállás a telken belül, a ház falán van, de a házba még nem került.

Leave a Comment